Riool Ontstoppen 
Hoorn

Wij ontstoppen uw riool!

Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppen Hoorn

Riool Ontstoppen Hoorn? Zit uw riool verstopt? Een verstopt riool is behoorlijk vervelend. In de meeste gevallen zijn rioolverstoppingen lastig om zelf op te lossen. De blokkades bevinden zich dan te diep in het riool. U heeft dan niet het juiste gereedschap in huis om op te lossen.

De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Hoorn beschikken over professionele machines die elke verstopping kunnen ontstoppen. Dus denkt u een rioolverstopping te hebben omdat het water in de wc slecht weg loopt? Of hoort u een gek borrelend geluid uit de gootsteen? Dan is de kans groot dat u een (beginnende) rioolverstopping heeft.

Ontstoppingsdienst Hoorn adviseert u om direct actie te ondernemen op het moment dat u merkt dat één of meerdere afvoeren minder goed functioneren. De verstopping wordt alleen maar erger als u lang wacht.

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem waar u de hulp van Ontstoppingsdienst Hoorn voor nodig heeft? Riool Ontstoppen Hoorn staat voor u klaar! Neem gerust contact op voor een afspraak via 0229 221 827.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Riool Ontstoppingsdienst Hoorn

Services

Ontstoppingsbedrijf Hoorn

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0229 221 827

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Hoorn. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Hoorn.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Ontstoppingsdienst Hoorn

Het maakt onze vakmannen niet uit wat voor verstopping u heeft, wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten.
Ontstoppingsbedrijf Hoorn kan de riolering ook reinigen met hoge druk of de staat van de riolering in kaart brengen aan de hand van een rioolinspectie.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor andere rioolproblemen zoals een leidingbreuk of verzakking in het riool. Onze vakmannen hebben veel ervaring met het repareren, vervangen of aanleggen van riolering.

Door ons werk als ontstoppingsbedrijf weten wij ook goed hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Het werkgebied van Ontstoppingsbedrijf Hoorn is geheel Hoorn en de nabije omgeving. Verder maakt het onze vakmannen niet uit waar u precies woont, wij rekenen geen voorrijkosten!

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Hoorn zodat u zeker weet dat uw verstopping wordt verholpen! Neem contact op via 0229 221 827.

Riool Ontstoppen Hoorn
Hoorn Gootsteen Verstopping

Jaren Ervaring

Loodgieter Ontstoppingdienst Hoorn
Hoorn Riool Ontstoppen

Tot stand komen

Hoe ontstaan rioolverstoppingen?

Meestal ontstaat een rioolverstopping in verloop van tijd. In sommige gevallen kan dit proces maanden duren.
Het begint dan met een kleine ophoping van vet, etensresten, haren of ander vuil wat dan vastgekleefd blijft zitten aan de binnenwand van de afvoer. Deze ophoping wordt hard als de afvoer niet meer gebruikt wordt. Hierdoor kan nog meer vet, vuil, etensresten, etc. er achter blijven steken.

De ophoping wordt (meestal in een aantal maanden) zo groot dat het een blokkade vormt waar het water niet goed meer langs kan stromen. U zult dan merken dat het water in wc minder goed wegstroomt of dat het water in gootsteen blijft staan.

Een rioolverstopping kan ook ontstaan door verouderde riolering. De afvoerbuizen kunnen helemaal vergaan zijn uit ouderdom of kapot zijn gegaan doordat boomwortels er doorheen zijn gegroeid. Het is ook mogelijk dat boomwortels voor een verzakking of verhoging zorgen waardoor de doorstroming van het water belemmerd wordt en er een blokkades ontstaat.

Denkt u dat u een rioolverstopping heeft? Of denkt u dat de riolering toe is aan vervanging? Bel dan via 038 202 36 07 voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Hoorn.

Doe het zelf!

Zelf uw riool ontstoppen

Wilt u zelf uw riool ontstoppen? Dan is het belangrijk om te achterhalen waar de verstopping zit. Een diep gelegen rioolverstopping is vrijwel niet zelf op te lossen. Dan heeft u niet de middelen om de blokkade af te breken zodat deze weggespoeld kan worden.
Een verstopping die niet diep in de afvoer zit kunt u zelf proberen op te lossen. Er zijn tal van methodes waarmee u mogelijk uw verstopping kan verhelpen. Om u te helpen hebben onze ontstopper op deze pagina een aantal manieren beschreven die u kunt proberen.

Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen. Mocht het niet lukken met de beschreven methodes, dan kunt u het best de hulp van een ontstoppingsdienst inschakelen. Het is dan nodig om de verstopping te ontstoppen met professionele machines.

Heeft u al tevergeefs een poging gedaan om de rioolverstopping te verhelpen? Of wilt u graag dat een ervaren ontstopper u komt helpen met het riool ontstoppen? Neem dan contact op via 038 202 36 07 voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Hoorn.

Hoorn Wc Verstopt
Riool Verstopt Hoorn
Ontstoppingsdienst Hoorn
Riool Ontstoppen Hoorn Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Wilt u uw riool ontstoppen met een ontstoppingsveer? Dan is het aan te raden om voorzichtig te werk te gaan. Een ontstoppingsveer is een flexibele stalen veer die eenvoudig schade aanricht aan de kunststof afvoerbuizen.
Het is daarnaast van belang dat de verstopping niet te diep zit. Anders kunt u niet bij de blokkade komen met de veer of heeft u niet genoeg lengte om te blokkade door de afvoer heen te forceren.

Het riool ontstoppen met een ontstoppingsveer gaat als volgt:

Doe het uiteinde in de verstopte afvoer. Waarschijnlijk zitten er ook bochten in de afvoer. Hier kunt u langsheen door te draaien aan de veer en lichtjes te blijven duwen. U voelt vanzelf of het uiteinde van de veer langs de bocht gaat.

Wanneer u de verstopping bereikt heeft, kunt u de blokkade losmaken door voorzichtig te duwen, draaien en trekken met de veer. U voelt vanzelf of de blokkade los komt van de binnenwand van de afvoer.

Haal vervolgens de ontstoppingsveer uit de afvoer en controleer de doorstroming van het water. Dit kunt u doen door een emmer met water in de afvoer leeg te gieten. De verstopping is verholpen wanneer het water weer zoals vanouds wegstroomt.

Gelukt? Dan is het aan te raden om de afvoer nog een aantal keer door te spoelen met meerdere emmers met warm water. Eventueel kunt u hier nog wat soda bijdoen om de laatste resten los te maken van de binnenwand.

Niet gelukt? Dan kunt u proberen om de blokkade los te maken met soda. Hieronder kunt u meer lezen over hoe u een verstopt riool kan ontstoppen met soda.

Hogedrukreiniger

Rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Wilt u de rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger? Dan is het wel van belang dat de afvoer niet helemaal verstopt zit. Anders komt het water met dezelfde kracht omhoog gespoten en loopt u het risico op waterschade.
Een hogedrukreiniger is dus alleen geschikt om de afvoeren schoon te spuiten als het water nog (voldoende) doorstroming heeft. Als dit niet het geval is, dan kunt u het beter niet doen.

De rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger gaat als volgt:

Druk de kop van de hogedrukreiniger zo ver mogelijk in de verstopte afvoer. Spuit een aantal seconden om te kijken of de afvoer nog voldoende doorstroming heeft om de krachtige waterstraal van de hogedrukreiniger op te vangen.

Komt het water niet omhoog gespoten? Dan kunt u een aantal minuten blijven spuiten om de afvoerbuizen goed schoon te maken.

Komt het water met dezelfde kracht omhoog gespoten? Dan kunt u beter stoppen en een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen. Ontstoppingsbedrijf Hoorn helpt u graag. Neem gerust contact op via 038 202 36 07 om uw klus te bespreken of een afspraak te maken.

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Hoorn
Hoorn Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Hoorn
Ontstoppen Riool Hoorn

Soda

Verstopt riool ontstoppen met soda

Soda is erg geschikt wanneer de verstopping bestaat uit een ophoping van vet, olie, haren, zeep- en etensresten, of ander vuil.

Soda wordt ook wel zuiveringszout genoemd, en is een ontvettend en reinigend middel. Door het spoelen met soda zullen vastgeplakte resten loslaten van de binnenwand.

Het gebruiken van soda is een goede methode voor het ontstoppen van een gootsteen, wastafel of een verstopt doucheputje. Maar u kunt het ook gebruiken voor het ontstoppen van een andere afvoer zoals een wc.

Een rioolverstopping verhelpen met soda gaat als volgt:

Vul een emmer met warm water en voeg hier een of twee kopjes soda aan toe. U kunt er eventueel ook een flinke scheut azijn aan toevoegen voor een nog sterker effect.

Roer het water, soda en azijn tot een mengsel en giet de emmer vanaf zo hoog mogelijk leeg in de verstopte afvoer. De hoogte zorgt ervoor dat het water meer druk geeft op de blokkade in de afvoer.

Het is mogelijk dat de blokkade gelijk weggespoeld wordt. Anders is het aan te raden om de soda en azijn in te laten werken. U kunt het bijvoorbeeld een nacht laten staan.

Gelukt? Dan kunt u het bovenstaande nog eens herhalen om de afvoer nog eens goed te reinigen en door te spoelen.

Niet gelukt of maar een klein beetje? Als het water beter door is gaan stromen kunt u de blokkade wellicht wegspuiten met een hogedrukreiniger. Hieronder wordt uitgelegd hoe u een rioolverstopping kunt verhelpen met een hogedrukreiniger.

Wees voorzichtig

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Wij adviseren u om het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen te vermijden. De chemicaliën in deze middelen zijn slecht voor de afvoer, uw gezondheid en het milieu.
Chemische ontstoppers zijn slecht voor de afvoer omdat de chemicaliën een bijtende werking hebben. Hierdoor wordt de binnenkant van uw afvoer aangetast.

De middelen zijn slecht voor de gezondheid omdat de bijtende chemicaliën ook voor een chemische verbranding kunnen zorgen op uw huid. Daarnaast zijn de dampen, die vrijkomen bij gebruik van het middel, slecht voor uw luchtwegen.

Het ergste is nog dat de middelen vaak niet werken. Ontstoppingsbedrijf Hoorn komt vaak bij mensen die al verschillende middelen gebruikt hebben zonder het gewenste resultaat. Dan lossen wij het probleem op en worden alle chemicaliën weggespoeld in het riool.

Het rioolwater wordt onnodig vervuild met chemische ontstoppers. Dit is slecht voor de waterzuivering en het milieu. In Nederland zouden we het gebruik van ontstoppingsmiddelen zoveel mogelijk moeten voorkomen om een goede (drink)waterkwaliteit te behouden.

Ontstoppen Wc Hoorn
Hoorn Ontstoppen Afvoer
Hoorn Ontstoppen Gootsteen
Gootsteen Ontstoppen Hoorn

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Bent u op zoek naar een professionele ontstoppingsdienst in Hoorn? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze ontstoppers zijn 24/7 bereikbaar voor spoedklussen.
Onze ontstoppers hebben veel ervaring en kunnen doeltreffend en effectief werken. Hierdoor zijn de meeste verstopping snel en vakkundig opgelost.

Ontstoppingsdienst Hoorn levert kwaliteit tegen eerlijke tarieven. Om financiële verrassingen achteraf te voorkomen doen wij op locatie onderzoek en ontvangt een prijsopgave. De werkzaamheden worden gestart zodra u akkoord bent met de prijsopgave.

Het werkgebied van Ontstoppingsbedrijf Hoorn is uiteraard Hoorn en omgeving. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij hanteren geen voorrijkosten.

Bij ons bent u verzekerd van een professionele afhandeling. Neem gerust contact voor een afspraak via 038 202 36 07. Wij komen u zo snel mogelijk helpen.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Hoorn
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Hoorn rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0229 221 827

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Hoorn

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Hoorn

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Hoorn!

Afvoer Ontstoppen Hoorn

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Hoorn

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Hoorn

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Hoorn

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Hoorn

Ontstoppingsbedrijf Hoorn is al sinds 1992 actief met het effectief verhelpen van afvoer- en riool problemen. Hierbij zijn wij vooral bezig met het ontstoppen van verstoppingen. Het maakt niet uit wat voor verstopping u heeft, wij kunnen u helpen.

Ontstoppingsbedrijf Hoorn kan u, naast het verhelpen van verstoppingen, ook helpen met andere afvoer- of rioolwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rioolinspectie, rioolreiniging, of het vervangen/aanleggen van de riolering.

Heeft u last van een verstopte afvoer of riool? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Ontstoppingsbedrijf Hoorn staat voor u klaar! Neem gerust contact op voor een afspraak via 038 202 36 07!

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Hoorn te werk?
Als u belt voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Hoorn, dan wordt er een tijdsblok afgesproken. U kunt de monteur binnen dit tijdsblok verwachten.

Tijdens de afspraak wordt het probleem eerst onderzocht. In geval van een verstopping kijken we waar de verstopping zich bevindt en met welke ontstoppingsmethode dit het best opgelost kan worden.

De monteur maakt vervolgens een prijsopgave en bespreekt deze met u. Als u akkoord bent met de prijsopgave, dan start de monteur met de besproken werkzaamheden.

Heeft u nog vragen over onze manier van werken? Neem dan gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Hoorn via 038 202 36 07.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, annuleren is mogelijk maar wij adviseren wel om uw situatie nog eens goed te bespreken. Een verstopping die zonder reden verdwenen is komt vaak terug. Het kan daarom verstandig zijn om de afvoer door te laten spuiten.

Wilt u uw afspraak annuleren? Bel dan zo spoedig mogelijk naar 038 202 36 07.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Als u belt voor een afspraak, dan wordt er een tijdsblok afgesproken. U kunt de monteur van Ontstoppingsbedrijf Hoorn binnen dit tijdsblok verwachten.

Het is mogelijk dat een eerdere klus iets langer duurt dan gepland. Indien de monteur hierdoor later is dan het geplande tijdsblok, dan wordt u opgebeld ter informatie.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen hangt af van de ernst van de verstopping. Geen enkele verstopping is hetzelfde.

Over het algemeen lukt het om de verstopping te verhelpen binnen 30 á 45 minuten. Soms loopt het nog iets uit maar dan is het wel echt een hardnekkige verstopping.

Tijdens het onderzoek wat de monteur uitvoert, wordt er een inschatting gemaakt van de benodigde arbeidstijd. Dit wordt met u overlegd samen met de prijsopgave. Het ontstoppen begint pas nadat u akkoord hebt gegeven op de prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. We starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 038 202 36 07.

Ontvang ik een factuur?

Jazeker, deze ontvangt u via de mail. Dit kan soms 24 uur duren.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 038 202 36 07.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Hoorn uit?
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren, reinigen, repareren en vervangen van uw riool. Wij staan voor u klaar!

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 038 202 36 07 om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat Hoorn en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!